Straf- & jeugdrecht

Strafrecht en Jeugdrecht

Ik word onterecht beschuldigd van een misdrijf. Wat moet ik doen?

Bent u gedagvaard? Van Montfort Advocatenkantoor is zeer gedreven als het gaat om strafzaken. Ongeacht uw achtergrond en ongeacht de aard van het delict. Het gaat immers over de verdediging van u tegenover het ‘machtige’ Openbaar Ministerie. In welk stadium bevindt uw zaak zich? In eerste aanleg of in Hoger beroep, gedagvaard of niet? Het is zaak dat uw rechten worden gewaarborgd. Neem contact op met een ervaren strafrecht advocaat in Heerlen en/of Simpelveld.

Advocaat mr. Van Montfort behartigt de belangen van verdachten van vermogensdelicten, drugszaken, zaken over de Wet Wapens en Munitie, zeden- en geweldsdelicten en deelneming aan een criminele organisatie. Met jeugdstrafzaken heeft advocaat Van Montfort een bijzondere affiniteit door een achtergrond in de kinderpsychiatrie. Het belang van uw kind staat gegarandeerd voorop bij uw advocaat.

Neem contact op

Maak kennis met ons team!

Van Montfort Advocatenkantoor in Heerlen en Simpelveld kan u snel, doelgericht en degelijk van dienst zijn. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en in het kennismakingsgesprek krijgt u meteen een advies van een ervaren en onafhankelijk advocaat. Pragmatisch – dit doen wij door met u mee te denken en u daarna te adviseren.

Contact