Tarieven

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis. Mocht u interesse hebben en wilt u weten wat er mogelijk is voor u, vul dan het contactformulier in op deze website of stuur een e-mail naar info@montfortadvocaten.nl.

Uurtarief

Van Montfort Advocatenkantoor hanteert een standaard uurtarief exclusief het (alsdan) geldende BTW-tarief, waarbij aanpassingen naar beneden en naar boven mogelijk zijn. Afhankelijk van de aard en het belang van de zaak zal een aanpassing worden toegepast. Een vaste prijsafspraak is bespreekbaar. Mocht u vragen hebben over onze tarieven, neem dan gerust contact op.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Er wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo). De overheid financiert rechtshulp voor de minder draagkrachtigen. Op www.rvr.org kunt u uw eigen bijdrage en draagkracht berekenen. Mocht u niet in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan gelden de tarieven zoals vermeld staan in de Algemene Voorwaarden van Van Montfort Advocatenkantoor onder aan de pagina.

Korting op de eigen bijdrage

De advocaat dient een aanvraag in bij de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org). Met een ‘diagnosedocument’ van het Juridisch Loket (www.juridischloket.nl) krijgt u een korting van €53,- op de eigen bijdrage.

Neem contact op

Maak kennis met ons team!

Van Montfort Advocatenkantoor in Heerlen en Simpelveld kan u snel, doelgericht en degelijk van dienst zijn. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en in het kennismakingsgesprek krijgt u meteen een advies van een ervaren en onafhankelijk advocaat. Pragmatisch – dit doen wij door met u mee te denken en u daarna te adviseren.

Contact