Van Montfort Advocatenkantoor in Heerlen en Simpelveld

Over ons

Van Montfort Advocatenkantoor in Heerlen is in de laatste jaren uitgegroeid tot een familiebedrijf waar u ook terecht kunt in Simpelveld.

Bij het gratis kennismakingsgesprek kunt u rekenen op een grondige analyse over de juridische positie van uw zaak en krijgt u direct duidelijkheid over de kosten. U bent gegarandeerd van deskundigheid. Van Montfort Advocatenkantoor is namelijk geen typisch eenmanskantoor. Mr. Van Montfort staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten geregistreerd bij de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden: Algemene Praktijk en Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. U kunt dan ook terecht bij Van Montfort Advocatenkantoor voor de volgende juridische specialisaties: familierecht, arbeidsrecht, erfrecht en letselschade, maar ook ondernemingsrecht, vermogensrecht, strafrecht en pensioen.

Extern maken wij gebruik van deskundigen waaronder accountants, fiscalisten, notarissen en medisch specialisten in de omgeving van Heerlen en Simpelveld.

U kunt als particulier een beroep doen op Van Montfort Advocatenkantoor, maar ook zeker als ondernemer (MKB). Door de diverse expertises in de diepte bent u gegarandeerd van een gedegen en adequate behartiging van uw belangen.

Waar staan wij voor?

Onafhankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U krijgt daarom voor de behandeling van uw zaak een ervaren en deskundige advocaat. Bij een rechtsbijstandsverzekeraar krijgt u vaak te maken met een voor u onbekende en onervaren jurist waar de rechtsbijstandsverzekeraar vaak maar op één ding uit is: het dossier met alle mogelijke middelen sluiten met zo min mogelijk kosten. Zo loopt u het gevaar dat er niemand bereikbaar is, u wordt niet teruggebeld, u heeft geen inzicht in de zaak en u krijgt op oneigenlijke argumenten een negatief advies.

Bij Van Montfort Advocatenkantoor krijgt u gegarandeerd iedere dag, en zo nodig in het weekend juridische bijstand van een zeer ervaren team en deskundige advocaat in Heerlen of in Simpelveld. Eerlijke juridische bijstand van een redelijke prijs. Het motto is dan ook “regelen voorkomt procederen”. Mocht het desondanks tot een procedure komen, dan gaan wij er uiteraard ook voor!

Familiekantoor

Van Montfort Advocatenkantoor werd in 1996 opgericht en staat inmiddels voor twee generaties die werkzaam zijn in ons familiebedrijf.

Mr. W.G.M.M. (Winy) van Montfort is na afronding van zijn studie Nederlands Recht te Maastricht werkzaam geweest als advocaat en heeft in 1996 Van Montfort Advocatenkantoor opgericht. Mr. Van Montfort is dan ook bijna 30 jaar werkzaam als advocaat. Zijn jarenlange kennis en ervaring garandeert u van een eerlijk en deskundigheid advies. Mr. Van Montfort heeft niet alleen een achtergrond in de rechten maar ook een medische achtergrond. Hij was werkzaam als gediplomeerd verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, bij Wickraderheem op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie en als psychiatrisch verpleegkundige bij Mondriaan te Heerlen. U mag dan ook niet alleen deskundigheid verwachten op het gebied van familierecht en arbeidsrecht, maar ook op het gebied van psychiatrisch patiëntenrecht en letselschade.

Dochter A. (Arlin) van Montfort is sinds 2015 verbonden aan Van Montfort Advocatenkantoor en heeft haar studie rechten in 2017 afgerond en sindsdien ondersteunt zij mr. Van Montfort niet alleen als jurist op het gebied van privaatrecht maar ook als kantoormanager.

Dochter M. (Maran) van Montfort is in de afrondende fase van haar studie Rechtsgeleerdheid en volgt momenteel de Master Privaatrecht. Naast haar studie is zij sinds 2020 verbonden aan Van Montfort Advocatenkantoor om ervaring op te doen in het werkveld.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Maak kennis met ons team!

Van Montfort Advocatenkantoor in Heerlen en Simpelveld kan u snel, doelgericht en degelijk van dienst zijn. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en in het kennismakingsgesprek krijgt u meteen een advies van een ervaren en onafhankelijk advocaat. Pragmatisch – dit doen wij door met u mee te denken en u daarna te adviseren.

Contact