Letselschade

Letselschade

Ik ben gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Wat nu?

Heeft u letselschade door een ongeval? Wanneer u blijvend of tijdelijk letsel oploopt als gevolg van een ongeval, mishandeling, beroepsziekte of een medische fout, heeft dat ongrijpbare gevolgen. U ondervindt niet alleen de fysieke en emotionele nasleep van het ongeval, maar u wordt ook geconfronteerd met vervelende financiële consequenties. U krijgt de gevolgen sneller in beeld met Van Montfort Advocatenkantoor en u wordt ondersteund bij het maken van een heldere en volledige schadeberekening en schadestaat. Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk uitbetalingsafspraken maken met de verzekeraar. Twijfelt u over een zaak? U kunt ook bij Van Montfort Advocatenkantoor terecht voor een second opinion. U krijgt een advocaat met expertise op het gebied van letselschade. Mr. Van Montfort heeft een medische achtergrond. Hij was werkzaam als gediplomeerd verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis en als psychiatrisch verpleegkundige in de Mondriaanstichting te Heerlen. In deze periode was hij voornamelijk werkzaam op Wickraderheem (Kinder- en Jeugdpsychiatrie)

Behandeling van uw zaak op basis van “no cure, no pay”, is bij ons mogelijk. Vanaf 1 januari 2014 is het voor letselschadeadvocaten mogelijk en toegestaan om te werken volgens een vorm van “no cure, no pay.” Neem nu contact met ons op!

Neem contact op

Maak kennis met ons team!

Van Montfort Advocatenkantoor in Heerlen en Simpelveld kan u snel, doelgericht en degelijk van dienst zijn. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en in het kennismakingsgesprek krijgt u meteen een advies van een ervaren en onafhankelijk advocaat. Pragmatisch – dit doen wij door met u mee te denken en u daarna te adviseren.

Contact